Velkommen til Spilleglede!

Hellenkorps ønsker velkommen til å prøve kornett og bli litt bedre kjent med korpset.

Mandag 19. august kan alle som har lyst melde seg på et uforpliktende seminar. Påmeldingsskjema finner du HER.

Alle får prøve kornett

Prøve mer?

Det er øving hver uke i SFO-tiden/rett etter skoletid. Vi tilpasser tid etter beste evne. Vi tilbyr undervisning med profesjonell instruktør i grupper på 5 – 6 barn i SFO-tiden/umiddelbart etter skolen. Korpset har kornetter på skolen som brukes i timen, så man slipper å dra på instrumentet frem og tilbake.  

Proff instruksjon

Våre instruktører er utdannet innen musikk, de fleste har bachelor/master fra Griegakademiet, flere har også pedagogikk- og dirigentstudier og har utstrakt erfaring med å jobbe med nybegynnere. Korpset koster 750,- pr. semester. Da får man 45 minutter profesjonell undervisning hver uke og en kornett av god kvalitet å ha hjemme. Kornetten er forsikret gjennom korpset. Alle må selv kjøpe spillbok. Det anbefales også å kjøpe notestativ.  Våre instruktører har politiattest.  

Godt miljø

Hellenkorps har et godt og inkluderende miljø blant musikanter og foreldre. Vi vektlegger respekt, samarbeid og vennskap.
Korpset er en fin arena til å øve seg på å kunne bli kjent med og samarbeide med andre på tvers av alder, farge, bakgrunn og kjønn. I korpsene får man vokse med oppgavene, du får ansvar, utfordringer og fellesskap. Alle får være med, og vi presterer sammen. Man får tid til å utvikle seg i eget tempo.

I korpset er det plass til alle. Det er en frisone og et fellesskap uten reservebenk. Her er det mulighet til å bli skikkelig god eller å være helt alminnelig. Vi arbeider aktivt for å forhindre alt utenforskap.

Godt miljø i korpset